Header 2013

Dah banyak hari berniat nak tukar header blog. Last-last, pagi tadi buat jugak. Kalau sebelum ni sibuk nak pakai photoshop le, picasa la.. hari ni pakai Note aje. Memang lah comot tapi saya suka sebab tulis pakai tangan sendiri. Eheh.

Mula-mula, nak buat macam ni. Takde idea. Main conteng-conteng sket-sket. 


Pastu, come out plak dengan ini. Rasanya lebih sesuai.


Kalau 2-3 hari lagi berubah, maksudnya ada orang tengah buat eksperimen lah tu. Hehehe. Tengah nak cari gambar-gambar yang elok sket.

:)

Comments

Miss Layaleya said…
Ni pn dh ok.. Comeinya phia!
Fahi,
Bila kita mkn kerang? Weee.
aSmiDar said…
Eh..comel..sy suke..nmpk ketif..

Popular Posts