Bila perangai muak nasi datang...

Dua tiga hari ni, tetiba rasa muak makan nasi. Muak la kan, sampaii jadi sebesar ni dah baru tahu muak. Dua tiga hari ni juga, dok ulang makan noodles dan pasta. Hari ini, masa tengah browse tadi, terlihatlah iklan ni.


Terus rasa lapar di pagi hari yang belum breakfast. Dia kata namanya TRIPLE CHICKEN SENSATION FOR PIZZA. Triple tuhhhh!


Ini pun buat perut laparr!


Makan pun ada 3D dah sekarang ni weh. Jangan harap gambar je gempak dah la. So, break waktu jumaat nanti ayuhlah kita sama-sama pegi ye. Makan sepuasnya! 

More info, sila klik dan LIKE

Comments

Anonymous said…
alamak sedapnya pizza, lama tak makan

saya pulak bukan muak nasi, muak nak masak hehe
@tina othman, nampak sedap. biarlah rasa pun sama sedapnya. jom pizza!

Popular Posts