Preloved Item To Let Go #1

Sebenarnya dah lama nak let go beberapa barangan Lope & Obiya yang masih dalam keadaan elok memandangkan rumah ni makin lama makin ketat, sampai satu bilik dah penuh dengan barang-barang mainan diaorang (dahlah rumahnya kecik je).

RESERVED FOR NORMA ALI UNTIL 30/11/11


Code 001: 
Fisher-Price : The Go Baby Go - Stride to Ride Lion


Fisher-Price : The Go Baby Go - Stride to Ride Lion ni sebenarnya saya dapat pada bulan Julai lepas dari Fisher-Price yang diberi sebagai sample untuk saya review kat blog seterusnya saya buat contest. Kalau nak tahu details, sila tengok entri kat sini.

Harga di pasaran (brand new) : RM224.91
Harga nak let go: RM100.00 (tak termasuk kos penghantaran) - COD lebih baik.
Lokasi: Putrajaya
Reason to let go : Lope tak boleh guna sebab dia tinggi & Obiya dah boring main ni.
Condition: 9/10

Berminat?
E-mail saya di puterinuur@yahoo.com.

Comments

Popular Posts