Preloved Item To Let Go #2

Sama juga macam Preloved Item To Let Go #1 barang kedua nak let go ni pun dapat dari Fisher-Price pada bulan Julai lepas untuk saya review di blog dan kemudian saya buat contest. 

SOLD TO EJJA MARZUAN


Code 002:
Fisher-Price : Newborn to Toddler Rocker

Lope menggunakan rocker ni 

Ini gambar rocker ni dalam keadaan yang baik pada 15/11/2011
Details mengenainya ada di entri sini.

Harga di Pasaran (brand new) : RM369.90
Harga nak let go : RM130.00 (tak termasuk kos penghantaran) COD diterima
Lokasi: Putrajaya
Reason To Let Go: Lope tak boleh guna sebab dah makin berat dan tinggi sangat.
Condition: 9/10

Berminat?
Email saya di puterinuur@yahoo.com

Comments

Popular Posts