Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat

(Sponsored Post)

Mula-mula sekali, saya nak minta maaf sebab entry ini yang sepatutnya disiarkan minggu lalu terpaksa disiarkan pada minggu ini. Ini merupakan kesilapan saya kerana terpaksa delay 1 entry.


Bercakap melalui pengalaman, saya dahulu sering mengeluh sekiranya ingin makan diluar tatkala membawa Lope. Saya masih ingat, sewaktu Lope berusia setahun dahulu, badan Lope masih tidak kuat untuk duduk sendiri di kerusi makan kanak-kanak. Apabila makan diluar, terutamanya di restoran, tidak semua restoran memiliki kerusi makan yang sesuai dengan kehendak anak-anak kita, tambahan lagi anak itu adalah Lope.

Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat direka mengambil kira ciri-ciri berikut:


- kerusi yang biasa digunakan oleh anak-anak
- senang dipasang dimana-mana kerusia meja makan
- kerusi yang mempunya tray makan tersendiri
- dilengkapi dengan 'Rain Forest' didalam traynya
- senang untuk dibawa kemana-mana


'The Rain Forest'

Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat boleh dilaraskan kepada 3 peringkat ketinggian. Seperti entri saya yang lalu, Fisher-Price tidak pernah menghampakan di dalam ciri keselamatan. Booster seat ini dilengkapi dengan tali pinggang yang perlu dipasang tatkala meletakkan anak didalamnya.

Ketinggian yang boleh dilaras bergantung kepada meja/kerusi

Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat yang telah dipasangkan di kerusi.

Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat ini sesuai digunakan dalam pelbagai peringkat umur. Palang kerusi dibelakang mampu menampung tulang belakang bayi yang masih belum kuat untuk duduk sendiri dan juga kanak-kanak yang besar.


Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat terdapat dalam beberapa warna seperti berikut:


Fisher-Price - Healthy Care Booster Seat boleh didapati dimana-mana pasaraya dengan harga EM199.90

Comments

Nida n' Hanafi said…
Salam

sangat-sangat praktikal dan mudah. Kualitinya juga tiada tandingan. Pasti selepas ini andai nak menyuapkan anak makan bukan lagi masalah kerana mereka dapat duduk di tempat yang sungguh selesa dan colourful. Keselamatannya juga terjamin..

Paling mengujakan terdapat 3 peringkat ketinggian, jadi bolehlah dipakai lama... :)
Unknown said…
hatiku sangat teruja untuk memilikinya...
Amat sesuai bg kita yg mempunyai anak2 kecik trutamanya jika pergi mkn2 diluar,disamping mudah tuk dibawa ke mana2 shj tanpa menyempitkn ruang kereta.Fungsinya yg blh diselaraskn sebyk 3 peringkat amat menjimatkn..harganya pon masih mampu dimiliki oleh setiap ibubapa!.
cikpuanhady said…
menarik, yang penting kat mana-mana pon bolehguna pakai..takdelah kena pangku kalau takde child seat kat mana2 restoran..

Popular Posts