Korang tahu ke mood diaorang?

Eh, apa khabar mood anak-anak korang hari ni?
Saya nak korang try application ni. Saya baru je try.
Korang kena click kat SINI.


Lepas tu dia akan appear macam ni

so, korang pilih je apa mood anak-anak korang hari tu.
as for me, i choose HANDSOME.

Lepas tu tulis apa yang nak tulis, then click 'publish'
Lepas tu, tag kawan-kawan korang plak


Menarik sangat! Jom try kat sini dengan 3 cara mudah ;)

Selamat mencuba!

Comments

Popular Posts