Episod 3: Iftar dengan "my girls"

Siri Iftar dengan bebudak pejabat pulak kali ini. Sebenarnya, kami tak plan beriya pun, beriya bererti tak ada pun kami pilih nak makan apa kami nak makan dan booking tempat, tapi last minute hari tu ada sorang lagi hamba allah kat department saya yang tender resignation. Nak tak nak, menjadi kakak-kakak yang sangat pemurah dan baik hati, kami memang nak belanja budak sorang ni makan-makan sebelum dia balik kampung for good.

My girls ;)

Orang yang nak diraikan ni orangnya rajin, pendek kata ringan tulang sangat-sangat. Kalau saya minta tolong, rasanya tak pernah dia hampakan. Being me, lagilah 'suka' minta tolong dari dia ni. Tapi demi masa depan dia, saya ucapkan yang terbaik sahaja untuknya.


Fizi, yang ditengah-tengah di apit oleh Tirex dan Ajil.

Iftar kali ini kami jemput semua di Seksyen saya bekerja, tapi biasalah tak semua yang dapat datang, namun saya menghargai juga bila Kak Hasnah nun jauh pun sanggup stay berbuka bersama kami. Ini first time Kak Hasnah muncul di my.little.secret :D *debut beb*

Yang mata pejam tu bukan Kak Hasnah yer :P

Dan ini, makanan-makanan yang kami order hari itu :)

Udang celup tepung

Siakap 3 rasa

Tom Yam Campur

Telur Bungkus

Dan ini tuan punya blog yang sangat kepoh di meja makan :P

Comments

Put..kak hasnah tu ina mcm kenal je..dia keja ngan Put ke? betul tak dia penah keje kat KEMAS dulu..tak silap taun 2007 atau 2008..ina tak hengat la..sebab rasa mcm dia penah keje kat KEMAS dulu..
Ina, keciknya dunia. yer, btol :D

Popular Posts