Esok Idris pergi PDK :)


Esok, dengan nekad dan azam yang tinggi, pertama kalinya akan saya bawa Idris ke Pusat Pemulihan Dalam Komuniti (PDK) di Presint 14. Esok juga, demi anak ini, saya akan masuk kerja separuh hari. Esok juga, saya harap Allah permudahkan segala kerja menguruskan Idris. Esok juga, saya harap Idris akan dapat satu lagi ilmu dan pengalaman baru.

Idris, jangan bimbang. Mama akan menemani disetiap langkahmu. Janji pada Mama, Idris tak akan gentar dengan segala cabaran dan janji pada Mama, Idris juga tak akan sesekali mengaku kalah sebelum berjuang.

Comments

IrinaSairah said…
Kak Put,
Jangan bimbang..
Idris anak yang kuat..
Good Luck Idris
Amalina said…
Ya, selamat maju jaya idris. Selamat melangkah setapak lagi.
Unknown said…
Semoga dimudahkan langkahmu put...dan semoga Idris dapat memperolehi manfaat...iman bilala dapat melangkah ke PDK..borang OKU, blum dapat submit...telinga belum settle...

Pepun...salam syg buat phia dan idris...
Misya Idris said…
yeay!! idris gi skola la!!
Ummi Alisya said…
salam, put..nanti citer kan yerk caner pembelajaran kat PDK tuh. Put keje half day till bile? pagi or ptg? macam nak turut serta jer..tapi kene lah ita ambil keje shift petang...
Min MH said…
caiyok2!! buat idris n mama..
[Irina Sairah]
Insya Allah, itu yang KakPut minta siang dan malam pun.

[Amalina]
Terima kasih Amal. Semoga kesungguhan ini membuahkan hasil seperti yangd diharapkan.

[Kerikil Kehidupan]
Mai la Kak Nani, bawa Iman datang sini. Boleh kita kenal-kenal.

[Baby Tiger]
Anim, sesungguhnya hati ini sangat tersentuh bila anda menelefon diriku semata-mata bertanyakan Idris di hari pertamanya.
[ita zakaria]
Ita, baca entry selepas ini ye :) Put ambil hari Selasa je kot. Kalau Ita nak join PDK, cakap ek. Tapi PDK mana yang Ita nak join ni?
[Min Min]
Sila singgah ke rumah ku :P

Popular Posts