AIM 16

Tak mo cakap bebanyak pasal AIM sebab semua orang tengok kat TV. Niat nak pi AIM sebab nak tengok FT, teruja sangat-sangat masa dia perform lagu Terlanjur Cinta dengan Rossa yang sangat comel dan kiut miut macam budak umur 16 tahun itu. Nampak dia pun sepintas lalu sahaja di blue carpet and seriously I like his new hair style.. SO MUCH! Nampak boyish.

Tapi, cukupla letak picture mokcik yang ini saje di blog bagi menjakikan hati semua mata yang memandang disini dan menjakikan mata suami mokcik jugak sebab last minute tak mo follow makcik ke AIM.. burn 1 tiket taw!

Gambar blur! Tukang amek gambar ni tersangat kaget terjumpa Fahrin disini.. Kata Fahrin 'dekat skets..' huhuhuhu!

Comments

Anonymous said…
kak put!!!!!!!!!!!!!!!!

jelousnye zilla.......
x aci lah.....
nak jugak... nak jugak.. nak jugak....
huhuhuuuuhu
huhuhu~ next time kita pi sama-sama yer.. sure my hubby x kasi dah pi sendirik2.. hahahha!
jeles sih...
mesti nyesal giles hubby akk bg akk p sensorang..haha
Ogie said…
Alahai .....kemain rapat lagi dia....
IrinaSairah said…
Kak Put nampak kuwusla...comel...hehehe..

Popular Posts