Thank you Jiey!!!

Sangat-sangat suka bila tengok page yang Mama Ian buat untuk Mama Idris yang buto IT ini..
Jiey, seriousy.. suko sangat! Jenuh doh dok tepek di screen hp & laptop ni....... di *-*my.little.secret*-* jah tak letak sebab nak promote muko sendiri *blushing~wink* hahahha

Ada cerita nak dikongsi, semalam Idris jumpa Dr. Khoo lagi. Ada harapan yang Mama Idris dengar, sangat-sangat tak sabar nak berkongsi, tapi kekangan masa yang membataskan. Semalam dah la kena treasure hunt mencari kereta Abah Idris di LCCT, dan hari ini Mama Idris kena bersiap, jumpa doktor pula.

Nanti kita update ye.. Jiey, terima kasih daun keladi. Nanti nak mitok tolong buat buat lay out lagi.. heheheh ;-)

Comments

nasaoji said…
memang amat cantik sis!..

putra + putri tu pun, encem n cantik!
[odah]
Mama Ian itu memang baik hati :D

Popular Posts