Sophia's First Picture with Us!

Alahai.. comel je gambar ni. Makcik x kisahlah sama ada orang lain nak cakap comel ke tak, yang penting, mata Makcik nampak comel. Btw, this is the first picture taken between Idris and Sophia. Idris sangatlah behaved. Masa Makcik cakap 'Lope, Mama nak letak Sophia kat tepi Lope, jangan ketuk-ketuk adik tau' dia pun terus stop tangan kiri dia yang tak lekang dengan mengetuk tu. Tapi, waktu gambar ni diambil, muka Idris tak berapa nak songih.. hehehe.

Ini pulak, gambar pertama Abah dan anak daranya. Like father, like daughter kan? Tapi takpe, kata orang-orang tua, anak perempuan yang ikut muka ayahnya, sejuk. Sejuk tu, Makcik tataw tang mana. Harapnya betullah.. moga segala kehidupan Sophia dipermudahkan.

This is our first attempt to take a family photo! Tapi tengoklah, Idris not in his mood, tengah mengantuk masa ni.


Comments

r33n adnan said…
1 happy family at home.
i loike!!
nasaoji said…
sophia seijik cam abahnyer!!..tu tak sampai sbln g kan?..ha...nntikan perubahan mukernyer..

kak put, jgn tak tau, syer pernah cilok pic idris kat fcbook tepek kat desktop pc saya tau..cuuummeeeiiii bannggaaatttt!!!!

Popular Posts