P.S I Love You

Terpengaruh dengan komen dan ulasan yang Sue Samsudin kasi ritu.. tadi singgah di MPH, terus rembat buku ni. Ingatkan nak beli buku Sophie Kensella lagi, tapi.. sebab tengok buku ni.. rembat je la.. Setiap kali payday, aku akan mai MPH ni.. at least reward myself dengan sebiji buku..

Sen, you dah baca ke buku ni? You minat tak writer Sophie Kensella? Kalau nak baca buku dia, just cakap kat Yong. Best giler.. 5 stars!

Comments

NaD said…
best kaaaaaaaaaaaannnnn? i've read this book long time ago.Movie dia dah tgk?? ehh..banyak ke collection Sophie Kinsella yg ada? i only got those shopaholic series ngan can u keep a secret dan undomestic goddes. selain daripada tu ko ada buku lain lg tak? nak pinjammmm!!
remember me ko dah baca ke blom?
nk pinjam boleh..

aku blom tgk movie dia.. kena cari DVD nih..
NaD said…
remember me smlm pegi kinokuniya tgk ada hardcover je. paperback blm kuar. mahal bangat aku ga mampu dongg.. ko ada ke? nak pinjam pls!
ada, tapi dah ada 2 org nk pinjam.. skrhg ni buku tu ada di muar. bila line dah clear, aku hello ko.. okie?
NaD said…
baiklah puan puteri. berita paham :D

Popular Posts